Lifestyle Coaching

Een totale bodyscreen die de medewerkers inzicht geeft in de verhouding tussen werk, vrije tijd en slaap. Verbeter hierdoor het energielevel en de prestaties.

Hoe werkt Firstbeat lifestyle coaching?

Firstbeat

Firstbeat transformeert hartslaggegevens in gepersonaliseerde inzichten over stress, lichaamsbeweging en slaap. Aan de hand van deze informatie wordt een persoonlijk rapport met doelen en actiepunten gemaakt. Lifestyle coaching zorgt er voor dat uw energie level hoger zal zijn en uw slaap effectiever.

Firstbeat nederland

Meetmoment

Meet voor 3 dagen lang uw hartslag variabiliteit met de Firstbeat HRV Monitor. Doe dit tijdens werk, sport, slaap en vrije tijd.

Leer van de data

Krijg een persoonlijk rapport en zie wat de invloed is van slaap, beweging, rust en stress

Zoek de juiste balans

Ontvang een persoonlijk advies en krijg hulp met het verbeteren van uw leefstijl

Zie de verandering

82% van de gebruikers van FirstBeat zien direct de verbetering van stress management, beweging en de kwaliteit van het slapen
Resultaat

Creƫer een eigen rapport

Krijg inzicht in de lifestyle van de medewerkers en zie hoe gezond ze leven. Aan de hand van rapporten kunnen er doelen en actiepunten opgesteld worden. Hierdoor zal de arbeidsproductiviteit stijgen omdat er beter wordt omgegaan met energielevels, momenten van rust en het reguleren van stress.

lifestyle monitoring

Wat levert het op?

Verhoging energieniveau

Verbetering van de gezondheid

Verlagen van het ziekteverzuim

Verbetering van de productiviteit

Verlaging van de stress

Verbetering van de inzetbaarheid

Firstbeat partners

lifestyle coaching first beat

Prijs

De prijs voor firstbeat lifestyle coaching is afhankelijk van de grootte van de afname en of het in persoonlijk of groepsverband wordt aangeboden. Hiernaast zal er bij enkele deelnemers een vervolgtraject ingezet worden om besproken doelen en actiepunten verder aan te pakken. Voor meer informatie over prijs en mogelijkheden stuur hieronder een bericht!

Heeft Firstbeat uw interesse gewekt?

Neem gerust contact met ons op!