Cas van der Kraan

Eigenaar - Oprichter
E-mail: casvanderkraan@gmail.com
Brief info

Als oprichter en eigenaar van Vitacas ben ik één van de gelukkigen die van zijn passie zijn beroep kan maken, namelijk sport.

Als oprichter en eigenaar van Vitacas ben ik één van de gelukkigen die van zijn passie zijn beroep kan maken, namelijk sport. Mijn doel met Vitacas is het in beweging zetten van mensen, zowel individueel als in teamverband. Op deze manier laat ik hen inspireren en bied ik de juiste inzichten die nodig zijn om lekkerder in je vel te zitten en de dagen een stuk fitter door te brengen. Hierin draait het niet alleen om de winst, maar ook om het proces dat samen gaat met plezier en samenhorigheid.

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool met als richting Sportkunde (bachelor of Arts). Ik voetbal al vanaf mijn 4e jaar, ski en snowboard vanaf mijn 6e jaar en fitness vanaf mijn 19e jaar. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende richtingen; jeugd-voetbalcoach, krachttraining, seniorenfitness, sportleraar, sportevenementen opzetten en heb verschillende projecten kunnen en mogen organiseren. Hiernaast ben ik in Cambodja als vrijwilliger actief geweest op een school. Hier heb ik sport- en Engelse lessen gegeven. Ik heb van deze ervaring geleerd dat sport niet alleen zorgt voor plezier en gezondheid maar ook voor de verbinding van mensen en het ontwikkelen van inzichten in elkaar. Kernkwaliteiten van mij zijn: sociaal, spontaan, betrouwbaar en flexibel.