Personal Training

Om met uw medewerkers tot een duurzaam resultaat te komen, zullen er stappen moeten worden ondernomen om doelen te stellen en te realiseren. Hoe gaan we te werk:

Waarom Vitacas?

VitaCas zorgt voor een persoonlijke aanpak met profiel, trainingsschema en coachadviezen die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de medewerkers. Naast het sporten op zich vinden wij het contact net zo belangrijk. We staan altijd klaar voor iedereen en zijn nauw betrokken. Door een band te creƫren zal de motivatie tijdens de training stijgen waardoor er meer successen behaald kunnen worden. Positiviteit, sfeer, afwisseling en kennisoverdracht zijn de sleutel tot succes.

Eigen locatie

Heeft uw bedrijf een eigen locatie of wilt u dat de medewerkers in de buurt van het bedrijf sporten? Dan komen wij gewoon naar u toe!

Voorgestelde locatie

Personal training van Vitacas kan gegeven worden op 3 verschillende locaties.
1: Body Care Verbeek in Son, industrie terrein Ekkersrijt. Bodycar Verbeek is een zaal voor fysiotherapie. Hierdoor is de training laagdrempelig, rustig en is er veel materiaal. Hiernaast is er ook een mogelijkheid voor behandeling met een fysio- of manueel therapeut.
2: Thermae Son in Son. Thermae isal decennia lang een begrip in Eindhoven en omstreken door hun wellness en sport. Het is een unieke locatie waarin samengewerkt wordt met professionals uit allerlei verschillende disciplines. Alles op het gebied van sport en gezondheid onder 1 dak, met de mogelijkheid tot 1-op-1 begeleiding in een personal trainingsstudio.
3: Sparck Sportsclub in Eindhoven. Gelegen op een prachtig landgoed aan de rand van Eindhoven ligt deze sportschool. Een uniek gymwaarin als je binnenstapt je meteen enthousiast wordt door de gastvrijheid, looks en ligging.

Tarieven

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vitacas.

Wilt u de persoonlijke vitaliteit van de medewerkers verhogen?

Neem vrijblijvend contact op!

Mail

casvanderkraan@gmail.com

Telefoon

+06 20 37 09 42