Personal Training

Om met uw medewerkers tot een duurzaam resultaat te komen, zullen er stappen moeten worden ondernomen om doelen te stellen en te realiseren. Hoe gaan we te werk:

Waarom Vitacas?

VitaCas zorgt voor een persoonlijke aanpak met profiel, trainingsschema en coachadviezen die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de medewerkers. Naast het sporten op zich vinden wij het contact net zo belangrijk. We staan altijd klaar voor iedereen en zijn nauw betrokken. Door een band te creƫren zal de motivatie tijdens de training stijgen waardoor er meer successen behaald kunnen worden. Positiviteit, sfeer, afwisseling en kennisoverdracht zijn de sleutel tot succes.

Eigen locatie

Heeft uw bedrijf een eigen locatie of wilt u dat de medewerkers in de buurt van het bedrijf sporten? Dan komen wij gewoon naar u toe!

Voorgestelde locatie

Personal training van Vitacas kan ook gegeven worden Sparck Sportsclub in Eindhoven. Gelegen op een prachtig landgoed aan de rand van Eindhoven ligt deze sportschool. Een uniek gymwaarin als je binnenstapt je meteen enthousiast wordt door de gastvrijheid, looks en ligging.

Tarieven

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vitacas.

Wilt u de persoonlijke vitaliteit van de medewerkers verhogen?

Neem vrijblijvend contact op!

Mail

casvanderkraan@gmail.com

Telefoon

+06 20 37 09 42