Personal Training

Om met uw medewerkers tot een duurzaam resultaat te komen, zullen er stappen moeten worden ondernomen om doelen te stellen en te realiseren. Hoe gaan we te werk:

Waarom Vitacas?

VitaCas zorgt voor een persoonlijke aanpak met profiel, trainingsschema en coachadviezen die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de medewerkers. Naast het sporten op zich vinden wij het contact net zo belangrijk. We staan altijd klaar voor iedereen en zijn nauw betrokken. Door een band te creƫren zal de motivatie tijdens de training stijgen waardoor er meer successen behaald kunnen worden. Positiviteit, sfeer, afwisseling en kennisoverdracht zijn de sleutel tot succes.

Eigen locatie

Heeft uw bedrijf een eigen locatie of wilt u dat de medewerkers in de buurt van het bedrijf sporten? Dan komen wij gewoon naar u toe!

Voorgestelde locatie

Personal training van Vitacas wordt gegeven bij Body Care Verbeek in Son. Het is een zaal voor fysiotherapie. Hierdoor is de training laagdrempelig, rustig en is er veel materiaal. Hiernaast is er ook een mogelijkheid voor behandeling met een fysio- of manueel therapeut.

Tarieven

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Vitacas.

Wilt u de persoonlijke vitaliteit van de medewerkers verhogen?

Neem vrijblijvend contact op!

Mail

casvanderkraan@gmail.com

Telefoon

+06 20 37 09 42