Personal Training

Om tot een duurzaam resultaat te komen, zullen er stappen moeten worden ondernomen om doelen te stellen en te realiseren. Hoe gaan we te werk:

Waarom Vitacas?

VitaCas zorgt voor een persoonlijke aanpak met profiel, trainingsschema en coachadviezen die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften. Naast het sporten op zich vinden wij het contact net zo belangrijk. We staan altijd klaar voor je en zijn nauw betrokken. Door een band te creƫren zal de motivatie tijdens de training stijgen waardoor er meer successen behaald kunnen worden. Positiviteit, sfeer, afwisseling en kennisoverdracht zijn de sleutel tot succes.

Indoor of Outdoor?

Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Outdoor

Wilt u liever buiten sporten? Dat is geen probleem, Vitacas past zich geheel aan jou wensen aan! Weer of geen weer, wij gaan aan de slag om jou doelen te bereiken. Wilt u toch liever de mogelijkheid hebben dat ik bij u thuis kom, ook dat is geen probleem!

6K0A2284

Indoor

Thuis Sportschool

Heb je weinig tijd om naar een afgesproken locatie te komen? Ben je liever thuis in een veilige omgeving aan t sporten? Dit kan ook, ik neem mijn materiaal mee en we gaan bij jou thuis in de woonkamer of tuin aan de slag

Sparck Sportsclub

Wat je niveau ook is, SPARCK helpt jou je doel te bereiken. Met sterke trainingen en vakkundige begeleiding op een hele gave locatie. Je kunt bij ons komen trainen in groepsverband of 1-op-1: wat het beste bij jou past.

Online begeleiding

Woon je ver weg, heb je al veel kennis, weinig tijd om een afspraak of iets anders? Online begeleiding kan je verder helpen met jou sportieve en leefstijl doelen. mogelijkheden zijn live training sessies of coachgesprekken.

Neem vrijblijvend contact op

Heb jij zin gekregen om jouw vitaliteit naar een hoger level te tillen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat wij samen kunnen kijken naar een persoonlijk programma op basis van jouw doelen en wensen.

Mail

casvanderkraan@gmail.com

Telefoon

+06 20 37 09 42

Adres

Sportlaan 63, Eindhoven