Personal Training

Om tot een duurzaam resultaat te komen, zullen er stappen moeten worden ondernomen om doelen te stellen en te realiseren. Hoe gaan we te werk:

Waarom Vitacas?

VitaCas zorgt voor een persoonlijke aanpak met profiel, trainingsschema en coachadviezen die perfect aansluiten op jouw wensen en behoeften. Naast het sporten op zich vinden wij het contact net zo belangrijk. We staan altijd klaar voor je en zijn nauw betrokken. Door een band te creƫren zal de motivatie tijdens de training stijgen waardoor er meer successen behaald kunnen worden. Positiviteit, sfeer, afwisseling en kennisoverdracht zijn de sleutel tot succes.

Indoor of Outdoor?

Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Outdoor

Wilt u liever buiten sporten? Dat is geen probleem, Vitacas past zich geheel aan jou wensen aan! Weer of geen weer, wij gaan aan de slag om jou doelen te bereiken. Wilt u toch liever de mogelijkheid hebben dat ik bij u thuis kom, ook dat is geen probleem!

6K0A2284

Indoor

Sparck Sportsclub

Wat je niveau ook is, SPARCK helpt jou je doel te bereiken. Met sterke trainingen en vakkundige begeleiding op een hele gave locatie. Je kunt bij ons komen trainen in groepsverband of 1-op-1: wat het beste bij jou past.

Thermae Son Sport

Nieuw bij ThermaeSon: een personal trainingsstudio! Wordt 1 op 1, 1 op 2 of in small group training begeleid. Ik help je om je doelen te bereiken. De mogelijkheden van Thermae zijn onbeperkt!

Body Care Verbeek

Body Care Verbeek in Son is een zaal voor fysiotherapie. Hierdoor is de training laagdrempelig, rustig, is er veel materiaal en bent u omringt met professionals die u op verschillende gebieden kunnen helpen.

Neem vrijblijvend contact op

Heb jij zin gekregen om jouw vitaliteit naar een hoger level te tillen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat wij samen kunnen kijken naar een persoonlijk programma op basis van jouw doelen en wensen.

Mail

casvanderkraan@gmail.com

Telefoon

+06 20 37 09 42

Adres

Sportlaan 63, Eindhoven