Bootcamp

Sport buiten in groepsverband en haal het beste uit jezelf.

Bootcamp sprint
Hoe gaan we aan de slag?

Na een korte intake kijken wij samen naar je persoonlijke doelen. Zo gaan we tijdens de bootcamps gericht aan de slag om deze te verwezenlijken. We leggen de basis voor een gezonde leefstijl. Dit doen we door bij elke training verschillende trainingsprincipes aan bod te laten komen.
Achter elke les zit een gedachte en worden er verschillende thema’s besproken. Het gaat niet alleen om het sporten en “bezig zijn” zelf, maar ook om het plezier, het samen bezig zijn en de kennisoverdracht die we willen realiseren. Lees hieronder wat de thema's kunnen zijn!

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Bootcamp thema's

Start-up // Algemeen // Conditie // Buddy // Militair // Wedstrijdvormen // Zand // City // Klein materiaal // Verassing // Teambuilding

Schrijf je in en ga mee aan de slag!

Bootcamp locaties

De bootcamps van Vitacas zijn altijd outdoor. Van kracht tot conditie, van buddy tot individueel. Heb jijzelf of met een groep interesse in onze bootcamps, maar heb je liever een andere locatie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bootcamp in Son
De Ruimte, Son
Bootcampen in son
De sonse bossen
Bootcampen in son 1
De Gender, Eindhoven
Bootcampen in son
Centrum Son

Tijdschema Bootcamp

Hieronder vind je de agenda rond de bootcamps van Vitacas.

Instructeur: Cas van der Kraan

Maandag

19:00 tot 20:00
20:15 tot 21:15

Instructeur: Lars Teunissen

Maandag

19:00 tot 20:00
20:15 tot 21:15

Instructeur: Lars Teunissen

Woensdag

19:00 tot 20:00
20:15 tot 21:15

Instructeur: Cas van der Kraan

Vrijdag

19:30 tot 20:30

Testimonials

Zie hieronder wat mensen voor u gezegd hebben over de bootcamps van Vitacas.

De oefeningen zijn origineel en zitten goed in elkaar. Wat ik erg fijn vind is dat elke les in het teken staat van een thema. De oefeningen worden aangepast op dit thema en dit zorgt voor diversiteit in de bootcamplessen. Er zit veel afwisseling in de oefeningen die we per les voor onze kiezen krijgen. Dat is prettig omdat je dan verschillende spiergroepen traint, iets wat belangrijk is voor mij. Daarnaast vind ik het tof er een groot spelelement in de trainingen zit. Zo ben je bezig met sport, maar voelt het soms gewoon als een groot gezellig spel.De groep is gezellig, gemotiveerd, maar ook een beetje onder mijn niveau. Ik merk dat ik wel iets sportiever ben dan een groot gedeelte van andere meiden. Dit is helemaal niet erg, maar voor mij soms vervelend omdat het mij persoonlijk beïnvloed. Cas is een vriendelijke, rustige en grappige trainer. Hij weet hoe hij de oefeningen duidelijk moet uitleggen en besteedt aandacht aan iedereen. Met humor zorgt hij voor een fijne sfeer.

Floor – 23

De bootcamp is afwisselend, leuk en op een goed niveau. De trainer is energiek vakkundig en dynamisch, Ik zou de bootcamp aan iedereen aanraden!

Maxime – 24

Goede inhoud. Oefeningen zijn goed van zwaarte, iedereen kan meedoen. Duidelijke uitleg en goede aandacht voor de uitvoering. Fijne afwisseling van kracht en conditie. Verder een leuke afwisseling in de lessen, nooit twee keer dezelfde training achter elkaar. Cas is aardig, behulpzaam en houdt alles goed in de gaten. Geeft nuttige feedback waardoor de uitvoering van de oefeningen, en daarmee je trainingsresultaat beter word.

Mariëlle – 24

Bootcamp tarieven

Bekijk hieronder de verschillende pakketten. Een gratis proefles is ook altijd mogelijk.

aanbevolen

Bootcamp Strippenkaart

Bepaal zelf de lessen
€100
10 diverse en actieve bootcamps met alle thema's.
Neem contact op

Bootcamp Enkele les

Kom een keertje kijken
€12,50
Eenmalige bootcamp, thema afhankelijk.
Neem contact op

Bootcamp Abbonement

Ga zo vaak als je wil
€35
Bootcamp abonnement, ga zo vaak als je wilt!
Neem contact op

Bootcamp Contact

Neem gerust contact met ons op voor een gratis proefles!