Life Style Coaching

Onze Firstbeat lifestyle coaching geeft een totale bodyscreen. Hierdoor krijg je inzicht in de verhouding tussen werk, vrije tijd en slaap. Voel je energiek en verbeter je prestaties.

Partner

Firstbeat

Firstbeat transformeert hartslaggegevens in gepersonaliseerde inzichten over stress, lichaamsbeweging en slaap. Aan de hand van deze informatie krijgt u een persoonlijk rapport met doelen en actiepunten.

Firstbeat nederland

Meetmoment

Meet voor 3 dagen lang uw hartslag variabiliteit met de Firstbeat HRV Monitor. Doe dit tijdens werk, sport, slaap en vrije tijd.

Leer van de data

Krijg een persoonlijk rapport en zie wat de invloed is van slaap, beweging, rust en stress

Zoek de juiste balans op

Ontvang een persoonlijk advies en krijg hulp met het verbeteren van uw leefstijl

Zie de verandering

82% van de gebruikers van FirstBeat zien direct de verbetering van stress management, beweging en de kwaliteit van het slapen
Resultaat

Creëer jouw eigen rapport

Zie de verhoudingen tussen hoeveel stress, beweging, rust en slaap je hebt gehad. Aan de hand van onze lifestyle coaching komen we op inzichten die wij kunnen toepassen in zowel jouw gepersonaliseerde sportprogramma als dagelijkste routine. Op deze manier maak jij jezelf vitaal!

lifestyle monitoring

Kosten

€190,-
Kennismakingsgesprek, 3-daags Firstbeat Lifestyle meting, evaluatie gesprek met doelen en actiepunten
Contact

Firstbeat partners

De Firstbeat lifestyle coaching gaat verder dan alleen u. Grote sportteams, internationale bedrijven en consumenten zijn u al voor gegaan.

lifestyle coaching first beat

Heeft Firstbeat uw interesse?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of aanvraag van uw Firstbeat.