Adres

Sportlaan 63, Eindhoven

Mail

casvanderkraan@gmail.com

Telefoon

+31 (0)6 20 37 09 42

Wie zijn wij?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat altijd klaar voor het beantwoorden van jouw vragen!

Cas-profielfoto
Eigenaar Vitacas, trainer & coach

Cas van der Kraan

Als oprichter en eigenaar van Vitacas ben ik één van de gelukkigen die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Mijn doel is om mensen in beweging te zetten, zowel individueel als in teamverband. Op deze manier inspireer ik hen en bied ik de juiste inzichten die nodig zijn om lekkerder in je vel te zitten. Hierin draait het niet alleen om het individuele resultaat, maar ook om het proces dat samen gaat met plezier en samenhorigheid.

image1
Bootcamp instructeur

Lars Teunissen

Enthousiaste bootcamp instructeur die al jaren ervaring heeft met het in beweging brengen van verschillende doelgroepen. Kwaliteiten zijn het enthousiasmeren van groepen en elk individu op zijn of haar niveau laten sporten in groepsverband.

karst-profielfoto
Partner Vitacas

Karst Benus

Als trainer, coach, adviseur en spreker werk ik voornamelijk vanuit 'ervaringsgericht leren' waarbij deelnemers ervaren dat leren ook leuk kan zijn. Grote cultuur-veranderingstrajecten binnen verschillende organisaties (internationaal) hebben mij een ruime ervaring aan inzichten opgeleverd. Teamontwikkeling en leiderschap zijn de specialismen.

Interesse opgewekt?

Neem vrijblijvend contact met ons op.