Over Cas van der Kraan

Als oprichter en eigenaar van Vitacas ben ik één van de gelukkigen die van zijn passie zijn beroep kan maken.

Cas van der Kraan is oprichter, trainer en coach van en bij Vitacas.

Als oprichter en eigenaar van Vitacas ben ik één van de gelukkigen die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Mijn doel is om mensen in beweging te zetten, zowel individueel als in teamverband. Op deze manier inspireer ik hen en bied ik de juiste inzichten die nodig zijn om lekkerder in je vel te zitten. Hierin draait het niet alleen om het individuele resultaat, maar ook om het proces dat samen gaat met plezier en samenhorigheid.

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool met als richting Sportkunde (bachelor of Arts). Ik voetbal al vanaf mijn 4e jaar, ski en snowboard vanaf mijn 6e jaar en fitness vanaf mijn 19e jaar. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende richtingen: jeugd-voetbalcoach, krachttraining, seniorenfitness, sportleraar, sportevenementen opzetten en heb verschillende projecten kunnen en mogen organiseren. Hiernaast ben ik in Cambodja als vrijwilliger actief geweest op een school. Hier heb ik sport- en Engelse lessen gegeven. Ik heb van deze ervaring geleerd dat sport niet alleen zorgt voor plezier en gezondheid maar ook voor de verbinding van mensen en het ontwikkelen van inzichten in elkaar. Kernkwaliteiten van mij zijn: sociaal, spontaan, betrouwbaar en flexibel.