Bootcamp

Sport nu samen met je collega's. Het is bewezen dat het de werksfeer, teambuilding en vitaliteit op de werkvloer verbetert.

Hoe gaan we aan de slag?

Zorgeloos bootcampen samen met je collega's. Wij zorgen ervoor dat iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen. Hiermee leggen de basis voor een gezonde leefstijl. Dit doen we door bij elke training verschillende trainingsprincipes aan bod te laten komen.
Achter elke les zit een gedachte en worden er verschillende thema’s besproken. Het gaat niet alleen om het sporten zelf, maar ook om het plezier, het samen buiten bezig zijn en de kennisoverdracht die we willen realiseren. Lees hieronder wat de thema's kunnen zijn!

Waar gaan we voor?

Versterking van band met collega's

Stijging van de gezondheid.

Altijd trainen in de buiten lucht.

Iedereen op zijn eigen niveau.

Verlagen van het ziekteverzuim.

Professionele begeleiding.

Bootcampen in son

Onze locaties

Laat je verassen en kom op een van onze locaties bootcampen. Locaties waar wij vaker bootcamp houden zijn in en rondom Eindhoven en Son en Breugel. Hierin heeft een u vrije keuze.

Eigen locatie

Toch liever op een eigen locatie naar wens dicht bij kantoor. Dat is voor ons geen probleem, wij komen graag naar u toe! Graag wel in overleg of deze locatie voldoet aan onze voorwaarde voor een goede bootcamp locatie: rustig, groen & buiten.

Neem contact met ons op!