Teambuilding

Bouw de perfecte band op met je collega's. Ga samen met je team aan de slag met uitdagende activiteiten en verbeter zo op een luchtige manier onderlinge relaties. Kom achter elkaars kwaliteiten en leer ze van andere kant kennen.

Hoe gaan we aan de slag?

Zet je team op scherp en ga met elkaar sportieve uitdagingen aan.
De trainingen zijn verbindende activiteiten zijn, zowel binnen als buiten, waarbij op een luchtige manier groepsprocessen worden aangeraakt. Dit kan aan de hand van outdoor werkvormen of sport- en spelactiviteiten. Altijd onder begeleiding van deskundige mensen. Trainers die een brede ervaring hebben in het bedrijfsleven, en altijd kunnen anticiperen op alle voorkomende groepsdynamieken.
Bevorder de motivatie, teamspirit en gezondheid! Kijk ook naar onze bootcamp activiteiten. www.vitacas.nl/bootcamp-zakelijk

Bekijk de video

Sfeerimpressie van onze werkwijze

Om een indruk te krijgen van onze activiteiten omtrent teambuilding hebben wij een kleine video. Resultaat? Een super energieke dag, vol vernieuwing, inzichten, plezier en beweging!

Official Partner van Vitacas

De activiteiten worden in samenwerking ontwikkeld met IKB&Outdoor. Wij kunnen meer dan 100 verschillende outdoor werkvormen aanbieden. Van leuke spellen tot een pittige survival. Klimmen, raften, ATB tochten, vuur maken, shelters bouwen. Verzin het, wij organiseren het! Dus laat ons weten wat de wensen zijn, en wij spelen hier graag op in!

Deze bedrijven waren u voor

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u vragen over het teambuilding programma? Schroom niet om even contact met ons op te nemen.